Finden Sie schnell bio kakaopulver für Ihr Unternehmen: 41 Ergebnisse

Bio Lucuma Pulver

Bio Lucuma Pulver

The lucuma powder is obtained from drying the whole fruit (seed, pulp and peel) and its subsequent milling making it an integral powder. BENEFITS Lúcuma powder is an extraordinary natural energizer, providing fiber, potassium, vitamin B3 and carotenoids. It gives vitality to carry out daily activities normally, and is rich in niacin (vitamin B3). Thanks to the latter, it stimulates the proper functioning of the nervous system. LÚCUMA POWDER PRODUCT APPLICATIONS This fruit is seen as a healthy alternative sweetener and is excellent for diabetics. It helps to increase the level of hemoglobin in the blood, stimulates the proper functioning of the nervous system and is an extraordinary natural energizer. It is used in confectionery (ice cream, custard, meringue, pudding, custard and marshmallows) and as a flavoring for milkshakes, yogurt shakes and cookies.
Bio Kakao Butter

Bio Kakao Butter

It is a product obtained by hot extraction of roasted and chopped seeds (nibs) of Theobroma cacao. It is pale yellow in color. For food and cosmetic applications Food: Cacao butter is used to make chocolate. Cosmetics: Rich in essential fatty acids, it helps fight the action of the sun by absorbing UV radiation. Thanks to its high levels of lanolin, it acts as a moisturizer for the skin, moisturizing it and reducing water loss, thus delaying the appearance of wrinkles. MOQ: 18kg
Bio Hagebuttenpulver

Bio Hagebuttenpulver

Bio Hagebuttenpulver, als Ergänzung, für die tägliche Ernährung. Unser Hagebuttenpulver aus ganzen Hagebutten, ist reich an Vitamin C. Ein wertvolles Premiumprodukt, kalorienreduziert, mikrofein.
Chaga Pulver / Extrakt

Chaga Pulver / Extrakt

Inonotus Obliquus Fruchtkörper 4:1/10:1 20-80 Maschen Polysaccharide 10%-50% UV Gelb Braun Feines Pulver
Mandelprotein, bio

Mandelprotein, bio

Wir verwenden spanische und italienische Mandeln für unser wertvolles weißes Mandelprotein, das sich durch sein feines Aroma und seinen Gehalt an den Vitaminen B2 und B3 auszeichnet. Das Mandelprotein hat eine weißlich bis beige Farbe, einen arttypischen Geruch und Geschmack. Das Bio Mandelprotein wird zu 100 % aus blanchierten Mandeln aus Europa hergestellt. Es zeichnet sich nicht nur durch seinen hohen Proteingehalt und die essentiellen Aminosäuren aus, sondern auch durch seinen hohen Gehalt an den Vitaminen B2, B3 und E sowie an den Mineralstoffen Calcium und Magnesium. Das Mandelprotein ist soja-, laktose und glutenfrei und für die vegane Ernährung geeignet. INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract Inhaltsstoffe: Proteingehalt ca. 53% Ballaststoffgehalt ca. 16% Fettgehalt ca. 12% Kohlenhydrate ca. 7% Hoher Gehalt an Vitamin E, B2, B3 (Niacin) sowie Calcium und Magnesium Verpackung: Ab 20 kg im Karton
Antioxidantien

Antioxidantien

StoppOx® Antioxidantien-Sortiment Entdecken Sie unsere innovativen und natürlichen Antioxidantien für Ihre Naturkosmetik- und Lebensmittelprodukte. Unser modernes, hochqualitatives und nachhaltig produziertes StoppOx® Antioxidantien-Sortiment reduziert die Bildung von Reizstoffen und erhöht so auch die Mindesthaltbarkeit Ihrer Naturkosmetikprodukte.
Bio Paranuss Mehl

Bio Paranuss Mehl

The Brazil nut powder is obtained by a process of extraction of the nut to obtain two by-products, one is the oil and the other product is the so-called cake, and then enter the mill. BENEFITS Brazil nut dust is considered a superfood, especially recommended for those who suffer from arteriosclerosis and kidney problems. It is a great source of minerals such as magnesium, manganese, zinc, iron and phosphorus. Therefore it is attributed with anti-inflammatory properties, and is recommended for people with heart disease and diabetes. BRAZIL NUT POWDER PRODUCT APPLICATIONS Brazil nut powder can be used in confectionery, baking (it replaces 15% of wheat flour), bread making or as a thickener. It can also be added to drinks, to prepare creams and purees
Algenquelle Pulver/ Extrakt

Algenquelle Pulver/ Extrakt

Lateinischer Name: Undaria Pinnatifida/ Laminaria japonica/ Fucus Vesiculosus/ Ascophyllum nodosum Wirkstoffe: Polysaccharide; Jod; Fucoxanthin
Piment, gemahlen  1Kg Beutel

Piment, gemahlen 1Kg Beutel

1Krt. x 10 x 1Kg
Zimt, gemahlen  1Kg Beutel

Zimt, gemahlen 1Kg Beutel

1Krt. x 10 x 1Kg
Monokel BIO Espresso Valerie

Monokel BIO Espresso Valerie

Für alle die einen kräftigen und markanten Espresso bevorzugen, ist VALERIE ideal. Dieser Bio-Espresso zeigt Aromen von Edelbitter-Schokolade und gerösteten Haselnüssen, intensiv im Geschmack mit einem vollmundigen Körper. Die Crema ist nussbraun und bleibt standhaft. Perfekt im Cappuccino! Geschmacksrichtung: Edelbitter-Schokolade, geröstete Haselnüsse Intensität: kräftig, markant